Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
4 szép szelet hús, 4 tojás, só, bors, liszt, zsír |
A karajból vágott (tarja vagy hátszín is pompás) szeleteket kiklopfolom, megsózom, kicsikét meg is borsozom, meghintem liszttel és forró zsírban pirosra sütöm. A végén kicsi vajat teszek a húsra, majd kiveszem és lecsöpögtetem, félreteszem meleg helyre. Tulajdonképpen bármilyen hússzelet felhasználható, amit szívesen megeszünk, pl. marha hátszín, bélszín, borjúkotlett, sertéstarja stb. A még forró zsírba beleütöm a tojásokat, megsózom, és megsütöm. Sültkrumplival, esetleg kakastaréjjal tálalom, uborkasalátát adok mellé. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|